Зворотній дзвінок

Пн.-Пт. з 8:00 до 17:00
Сб.-Нд. - вихідні

Блог

Сонцезахисні засоби - навіщо потрібен фактор SPF и як правильно вибрати| Vladicom

Довгоочікуване літо приносить нам безліч приємних миттєвостей. Безтурботний відпочинок на пляжі та купання у водоймі дарує по-справжньому незабутні емоції. Однак пекучі промені літнього сонця здатні заподіяти нашій шкірі непоправної шкоди, тому їй необхідний максимально надійний захист.

Детальніше ...

FLOSE - ідеальний вибір для вашого волосся!

Детальніше ...

Вода – залог красоты и здоровья! Почувствуйте всю силу увлажнения!

Поразительно, но обыкновенная вода играет значительную роль в жизни человека. Её польза для организма безгранична. Без жидкости человеческое тело не выдержит и одной недели. Организм, который не получает требуемого количества жидкости, начинает заимствовать её из внутренних резервов, что плохо сказывается на работе внутренних органов и конечно, на состоянии кожных покровов и волос. Недостаток воды или обезвоживание ярко проявляется во внешнем виде. Обезвоженная кожа становится некрасивого оттенка, тусклой, сухой, склонной к тяжёлым воспалениям и возможному появлению морщин.

Детальніше ...

Догляд за шкірою обличчя у літню пору

У літню пору шкіра піддається перегріву, впливу ультрафіолетового випромінювання і сухих вітрів, що погано позначається на її стані. Для збереження свіжості і молодості обличчя, варто подбати про його захист від агресивних впливів зовнішнього середовища. Це дозволить уникнути таких неприємностей як в'ялість шкіри, сухість, лущення і роздратування.

Детальніше ...

Найкраща білоруська туш

Ні для кого не секрет, що жіночий погляд – це справжнісінька зброя. Лише поглядом можна закохати у себе, а можна вбити наповал. Саме для цього створювались білоруські туші. Спокусливий об'єм, хвилюючий вигин, нереальна довжина – це про білоруську косметику та жіноче щастя.

Детальніше ...

Правило хорошого тону або вся правда про відтіночні бальзами бальзами

Відтіночні бальзами створені для жінок, які люблять часто змінювати свій зовнішній вигляд кардинальним чином. Використання подібної продукції дозволяє пробувати тони, які подобаються не травмуючи власне волосся, що в свою чергу сприяє збереженню їх здорового зовнішнього вигляду та краси.

Детальніше ...

Уход за кожей и волосами осенью

Осень приносит не только капризы природы, но и красоту ярких красок.  Здоровье и отличный внешний вид кожи и волос, это залог прекрасного настроения вне зависимости от поры года.

Детальніше ...

Який білоруський крем для обличчя кращий

Для багатьох жінок питання походження косметики важливий не менше, ніж її властивості. Креми для обличчя, виготовлені в Білорусі, давно популярні в Україні. Тому є кілька причин:

  • ретельний відбір екологічно чистих компонентів;
  • розробка власних та оптимізація унікальних європейських формул;
  • суворий контроль якості на всіх етапах виробництва;
  • безумовна ефективність і гіпоалергенність.

Серед багатьох відомих торгових марок фірми Вітекс і Belita популярні ще й з причини невисокої ціни – а хто відмовиться від перспективи виглядати молодою і гарною за невеликі гроші. Питання лише в одному – який з цих кремів кращий? Відповідь можна знайти у властивостях продуктів.

Детальніше ...
Показано з 1 по 8 із 8 (всього 1 сторінок)