Зворотній дзвінок

Пн.-Пт. з 8:00 до 17:00
Сб.-Нд. - вихідні

Догляд за шкірою обличчя у літню пору

  • 01 Липень 2019 13:18:00
  • Перегляди: 8939

У літню пору шкіра піддається перегріву, впливу ультрафіолетового випромінювання та сухих вітрів, що погано позначається на її стані. Для збереження свіжості і молодості обличчя, варто подбати про його захист від агресивних впливів зовнішнього середовища. Це дозволить уникнути таких неприємностей як тьмяність шкіри, сухість, лущення та подразнення.

Специфіка догляду за різними типами шкіри в жарку пору

Щоб забезпечити шкірі обличчя максимально ефективний догляд, важливо правильно визначити її тип. Це дозволить правильно проводити необхідні процедури з використанням відповідних косметичних засобів.

  1. Догляд за нормальною шкірою. При нормальній шкірі рекомендується вмиватися двічі на день, використовуючи спеціальний мус. Після вмивання варто наносити на обличчя зволожуючий крем. Допоможуть підтримувати шкіру в чудовому стані скраби.
  2. Догляд за сухою шкірою. Сухій шкірі потрібен влітку ретельний догляд, що дозволить вберегти її від появи ознак старіння. При та вечірньому вмиванні рекомендується використовувати спеціальне молочко, що має кремову текстуру. Воно ефективно очистить обличчя від забруднень, не пошкоджуючи гідроліпідний шар. Правилом має стати використання зволожуючих і поживних кремів. Перед виходом на вулицю необхідно використовувати крем, який має максимальний фактор захисту SPF.
  3. Догляд за жирною шкірою. Основною проблемою шкіри такого типу є жирний блиск, тому їй необхідне ефективне очищення. Під час вмивання, яке повинно проводитися двічі на день, варто використовувати засоби зі зволожуючими компонентами. Не рекомендується зловживати засобами, що містять спирт, що може призвести до підвищення секреції сальних залоз. Щоб позбутися від жирного блиску, для догляду за шкірою варто застосовувати флюїди, гелі або креми, що мають легку текстуру.
  4. Догляд за комбінованою шкірою. Для очищення шкіри такого типу рекомендується використовувати спеціальні муси, які діють делікатно і добре очищають обличчя від жиру. Для догляду за Т-зоною варто використовувати креми з легкою текстурою, гелі або флюїди. Шкірі в U-зоні варто забезпечити гарне зволоження.

Перелік основних правил літнього догляду за шкірою

Щоб шкіра обличчя в літній час мала чудовий вигляд, варто дотримуватися наступних правил:

  • вмивайтеся водою кімнатної температури або відварами трав двічі на день;
  • після вмивання наносьте на обличчя зволожуючий крем;
  • живильний крем варто застосовувати тільки при сухій шкірі;
  • кількість рідини, що випивається за добу, повинна бути мінімум 2 літри;
  • не рекомендується влітку проводити глибокий пілінг;
  • обов'язково використовуйте креми з SPF-фільтрами, які наносяться мінімум за 10 хвилин до виходу на вулицю;
  • не варто зловживати тональним кремом і пудрою.

Огляд літніх засобів Bielita Вітекс по догляду за шкірою різних типів

Велика кількість косметичних засобів, призначених для догляду за шкірою різного типу в літню пору, пропонує білоруська компанія Bielita Вітекс. Прекрасним варіантом стануть продукти лінії Гідроефект, які не мають вікових обмежень і підходять для всіх типів особи. У даній серії є креми з різним періодом дії, гелі для очищення шкіри. Особливою популярністю користується спрей Гідроефект, що містить льодовикову воду. Після його використання відновлюється водний баланс шкіри, поліпшується її вид.

Прекрасним варіантом для літнього догляду за шкірою будуть засоби серії Blue Therm. Застосування кремів, сироваток та інших засобів даної лінії

  • дозволить отримати наступні результати:
  • постійне зволоження шкіри різних типів;
  • розгладження зморшок;
  • ліфтинг-ефект.

Тривале зволоження шкіри забезпечать засоби серії Aqua Active. У серії представлені креми, пінки, молочко, гелі та інші продукти, які насичують шкіру вологою, забезпечуючи їй надійний захист від пересихання. Прекрасний ефект дають засоби серії Аква Super Актив, що забезпечують 6 рівнів зволоження.

Захистити шкіру різних типів в літню пору дозволять косметичні засоби лінійок Pharmacos і Therma Line. Спреї з цих серій, що містять термальну воду, надають антистресову, тонізуючу та заспокійливу дію. Вони можуть застосовуватися для зволоження шкіри різних типів перед або після нанесення кремів.

Правильно підібравши засоби для догляду за шкірою в літній час, ви зможете випромінювати бадьорість та свіжість, зберігати обличчя в прекрасному стані.