Зворотній дзвінок

Пн.-Пт. з 8:00 до 17:00
Сб.-Нд. - вихідні

Який білоруський крем для обличчя кращий

  • 03 Лютий 2020 12:49:35
  • Перегляди: 16420

Для багатьох жінок питання походження косметики важливий не менше, ніж її властивості. Креми для обличчя, виготовлені в Білорусі, давно популярні в Україні. Тому є кілька причин:

  • ретельний відбір екологічно чистих компонентів;
  • розробка власних та оптимізація унікальних європейських формул;
  • суворий контроль якості на всіх етапах ;
  • безумовна ефективність і гіпоалергенність.

Серед багатьох відомих торгових марок фірми Вітекс і Belita популярні ще й з причини невисокої ціни – а хто відмовиться від перспективи виглядати молодою і гарною за невеликі гроші. Питання лише в одному – який з цих кремів кращий? Відповідь можна знайти у властивостях продуктів.

Різновиди білоруських кремів

Вартість кремів для обличчя перестала бути основним критерієм вибору – "дорогий" не завжди означає «хороший». Багато залежить від особливостей формул, механізмів дії, індивідуальної чутливості до компонентів, схильності до алергій, типу шкіри і її загального стану.

Чим раніше жінка знаходить засіб, який їй підходить, тим більше у неї шансів виглядати молодше свого віку. Або не старше ровесниць. Рівний колір обличчя, мінімум зморшок, відсутність ознак птозу і пігментації - все це залежить в тому числі від догляду за шкірою. Які засоби бувають і який з них кращий - кожна вибирає для себе.

Денний

Відмінність – використання вранці для захисту обличчя протягом дня. Завдання у засобу можуть бути різні, тут не дія, а час застосування. З його допомогою епідерміс витримує і гідно протистоїть зовнішнім чинникам:

  • погодним умовам – вітру, морозу, сонцю;
  • токсинам і вільним радикалам;
  • сонячному випромінюванню;
  • нестачі вологи.

З кожним із цих чинників працює формула денного крему, яка обов'язково включає рослинні екстракти, гіалуронову кислоту, антибактеріальні компоненти, легкі рослинні олії.

В лабораторіях Вітекс і Беліта постійно вивчаються особливості поведінки епідермісу в денний час і розробляються продукти для всіх його типів з ознаками вікових змін і без них.

М'які легкі текстури, швидке поглинання, можливість використовувати як основу під макіяж – основні плюси засобів. Саме цей вид в поєднанні з нічною версією найчастіше купують в Україні.

Крем-перфектор для обличчя денний “Оксамитова шкіра” - це ідеальний ранковий догляд для збереження рівного та здорового кольору протягом дня. Гіалуронова кислота зволожує найглибші шари епідермісу, дарує еластичність та гладкість, а екстракт флорентійського ірису виступає як протектор старіння. Комплекс забезпечує додатковий ефект ліфтингу.

Нічний

Цей вид корисний і молодим дівчатам, і жінкам старше 30 років – коли самостійно епідерміс регенерується гірше. Формули засновані на особливостях функціонування епідермісу в нічний час:

  • вони більше густі й насичені;
  • призначені для різних типів шкіри, для вирішення різних завдань: зволоження, живлення, розгладження;
  • мають більш концентрований склад для швидкого відновлення, оскільки вночі клітини епітелію швидше розмножуються і краще засвоюють активні компоненти;
  • нейтралізують шкідливі впливи, з якими довелося зіткнутися протягом дня.

Нічний засіб зазвичай йде в комплекті з денним, їх комплексна дія забезпечує швидке відновлення шкіри.

Крем ТМ Беліта серії “Гідроефект” підходить всім типам шкіри та допомагає протягом ночі ефективно усунути ознаки втоми. Вода з льодовиків, рослинний комплекс Happy Skin, комплекс Aquaxyl усувають ознаки негативного впливу навколишнього середовища та стресів, протягом ночі епідерміс відпочиває та відновлюється.


Зволожуючий

Зволоження – обов'язкова частина догляду за всіма типами шкіри, а не тільки за сухою. Наявність вологи в клітинних структурах служать основним джерелом молодості, тому зволожувати в молодому віці - значить працювати на продовження молодості, в більш пізньому - зменшувати прояви вікових змін.

У складі формул найчастіше зустрічається гіалуронова кислота – її властивість утримувати вологу вивчена давно і досконало, і білоруські косметологи активно застосовують цей компонент у складі кремів для обличчя.

Текстури найчастіше легкі, не обтяжені маслами, особливо якщо мова йде про зволоження молодої шкіри. В інших випадках вони доповнені активними компонентами для антивікового догляду, глибокого живлення і омолодження. В такому разі у складі формул можна зустріти активні витяжки і екстракти, пептиди, олії, колаген.

В лінійці ТМ Беліта присутній унікальний ультразволожуючий бустер “Підсилювач зволоження для обличчя та шиї”. Цей мезогель активно зволожує глибокі шари епідермісу та утримує вологу протягом 72 годин. Гіалуронова кислота, активний комплекс Aquaxyl та вітамін Е забезпечують гладкість, молодість і ультразволоження.


Живильний

Це найчастіше прерогатива сухої і зрілої шкіри. У молодому віці активне живлення найчастіше вважається недоречним: в глибоких шарах епідермісу досить мікроелементів, а їх надлишок може спричинити зворотний ефект.

Після 30, в холодну пору року, при схильності до сухості і лущення насичення маслами, поживними мікроелементами і корисними речовинами вкрай необхідне. Для цього білоруські бренди Вітекс і Беліта розробляють формули з використанням керамідів, протеїнів, олій. Вони дарують м'якість, гладкість, доставляють живильні речовини в глибокі шари епідермісу, де ті активно працюють для відновлення балансу шкіри.

Живильний крем “Обліпиха - липовий цвіт денний для сухої та нормальної шкіри” інтенсивно живить та насичує корисними мікроелементами. Покращується колір обличчя, зникає судинна сітка, підтягується контур. Може використовуватись протягом всього року.

Омолоджуючий

Омолодження, або уповільнення процесів старіння, доречно в різному віці. Але механізми впливу на шкіру будуть відрізнятися, в залежності від її стану та віку жінки. Це пояснюється різними механізмами старіння: в 25 і 40 всередині епідермісу спостерігаються різні процеси, і боротися з ними потрібно різними методами.

Тому, вибираючи омолоджуючий крем, важливо враховувати, для якої вікової групи він призначений: в 25 достатньо глибокого зволоження і легкого живлення, в 35 необхідно додати трохи живильних компонентів і стимулювати власний синтез колагену, в більш старшому віці в хід іде важка артилерія.

У складі білоруських омолоджуючих препаратів - комплекси вітамінів і антиоксидантів, колаген, гіалуронова кислота, пептиди.

ТМ “Беліка-М” поєднала в одній формулі пептид зміїної отрути та потужній зволожувальний та живильний комплекс з гіалуронової кислоти, олій та вітаміну Є. Результатом використання на шкірі жінок після 50 років стає розслаблення м’язів, розгладження зморшок, глибоке та тривале зволоження.

Ліфтинговий

Це – найбільш складні формули з групи антивікової косметики, але їх прийнято виділяти в окрему підгрупу. Їх мета – допомогти зрілій шкірі повернути пружність, заповнити явно виражені зморшки, повернути чіткий контур овалу. Це непросте завдання успішно виконується білоруськими кремами – формули враховують стан і потреби покривів в зрілому віці, вони збагачені гіалуроновою кислотою, пептидними комплексами, оліями, рослинними екстрактами, що мають яскраво виражені активні антивікові властивості.

Ліфтинговий крем “Total Lifting Досконалий ліфтинг” від ТМ Вітекс з мінералами Мертвого Моря призначений для догляду за шкірою жінок старших 45 років. Унікальна формула складається з гіалуроно-керамідного комплексу, олії макадамії, бетаїну та гліцерину. Миттєве розгладження, маскування недоліків та покращення кольору обличчя зберігаються цілий день.

Відбілюючий

Креми призначені для боротьби з пігментацією і освітленням шкіри. До утворення нерівномірного кольору найчастіше призводять:

  • вікові та гормональні зміни;
  • генетична схильність;
  • надмірний вплив ультрафіолету.

Ці фактори викликають порушення синтезу меланіну, що і призводить до потемніння епідермісу. Відбілюючі креми покликані боротися з порушеннями синтезу меланіну і виконують функцію профілактики. В результаті нормалізується робота пігментних клітин, згладжується вираженість плям і відбувається загальне освітлення обличчя.

У складі найчастіше зустрічаються вітамін А, бета-каротин, гліколева кислота, а також вітаміни, мікроелементи і рослинні олії.

ТМ Вітекс розробила денний крем для обличчя “Ідеальне відбілювання”. Він підтримує в нормі роботу пігментних клітин та додатково містить фактор захисту від сонця.

Кожний вид крему унікальний по-своєму. Висновок про його ефективність можна зробити лише через деякий час після початку курсу. І головне – продукт буде ефективним настільки, наскільки він відповідає особливостям і типу шкіри.

А який ви виберете?

Успішність крему починається з правильної діагностики шкіри. Фахівці торгових марок Вітекс і Беліта розробляють формули для всіх типів, ретельно підбирають інгредієнти і тестують готовий продукт. Тільки дотримання всіх правил вибору гарантує, що крем буде працювати і виконувати свої завдання.

Вік, клімат, генетика, мета – на вибір засобу впливають багато факторів. І те, що буде ефективно в 45, точно не принесе користі в 20. А схильна до жирності шкіра не отримує належного догляду навіть від самого кращого еліксиру для сухих покривів. Який білоруський крем ви виберете, залежить від багатьох факторів:

  • типу шкіри – сухої, нормальної, жирної, комбінованої;
  • від віку – до 25, 35, 45, від 45 і старше;
  • від потреб – зміцнити, зволожити, наситити;
  • від часу застосування.

У лінійці Вітекс і Belita є засоби для всіх випадків, і саме серед них жінки України найчастіше вибирають щоденний догляд. Ціна, ефективність, якість складають серйозну конкуренцію відомим європейським виробникам.

Висновок

Як насправді виглядає ваша шкіра, можна побачити тоді, коли вона очищена від шару декоративної косметики. Якщо ви хочете подобатися собі в дзеркалі, вже сьогодні ретельно вибирайте щоденний догляд - і тоді ваш білоруський крем для обличчя та інші засоби для обличчя стануть кращими засобами.