Зворотній дзвінок

Пн.-Пт. з 8:00 до 17:00
Сб.-Нд. - вихідні

Сонцезахисні засоби - навіщо потрібен фактор SPF і як правильно вибрати

  • 03 Лютий 2020 13:07:34
  • Перегляди: 3042

Довгоочікуване літо приносить нам безліч приємних миттєвостей. Безтурботний відпочинок на пляжі та купання у воді дарує по-справжньому незабутні емоції. Однак пекучі промені літнього сонця здатні заподіяти нашій шкірі непоправної шкоди, тому їй необхідний максимально надійний захист.

Що таке сонцезахисні засоби?

При постійному впливі ультрафіолетового світла на шкіру епідерміс стоншується та втрачає свій природний захист. Сонячні опіки призводять до зневоднення дерми, утворення рубців і розвитку небезпечних захворювань. Надмірний вплив інтенсивного ультрафіолетового випромінювання провокує прискорене старіння шкіри, появу зморшок та не дуже естетичних пігментних плям.

Спеціально створені сонцезахисні засоби дбайливо захищають шкіру та служать бар'єром для шкідливого і небезпечного випромінювання. Вони виконують важливу місію щодо профілактики фотостаріння, раннього старіння шкіри і небезпечних дерматологічних захворювань. Саме тому якісний та надійний захист необхідний кожній людині, яка піклується про своє здоров'я та привабливість.

Навіщо потрібен фактор SPF

У складі сонцезахисних засобів є фізичні та хімічні захисні фільтри. Фізичними бар'єрами служать дрібні частки пудри, які відбивають сонячне світло, і тим самим захищають шкіру від сонячних опіків. Фільтри хімічні поглинають ультрафіолетове випромінювання, і, перетворюючись під його впливом, перетворюють його в нешкідливе для шкіри тепло.

Щоб правильно вибрати сонцезахисну косметику, потрібно звернути увагу на SPF - абревіатуру, що прийшла до нас з англійської мови, де словосполучення sun protective factor позначає «сонцезахисний фактор». Число після цих букв означає кількість часу, який можна провести на відкритому сонці. Наприклад, якщо на упаковці вказано SPF-50, це означає, що після нанесення крему ви можете перебувати під сонячними променями в 50 разів довше, ніж без нього.

Як вибрати сонцезахисні засоби

Вибираючи сонцезахисну косметику для дітей, акцентуйте увагу на найвищому рівні захисту. Це ж стосується і білошкірих людей з блакитними або зеленими очима і світлим волоссям. Цей фототип найбільш вразливий до впливу сонячної радіації і надзвичайно схильний до утворення опіків, тому захист повинен бути найбільш сильним.

Лінійка засобів до і після засмаги включає в себе:

  • креми;
  • масла;
  • гелі;
  • спреї;
  • муси і т.д.

Щоб захисні засоби встигли подіяти, їх необхідно наносити на тіло за 15-20 хвилин до того, коли ваша шкіра буде контактувати з сонцем. Вони повинні ввібратися в шкіру та підготувати її до засмаги.

Виробник високоякісної білоруської косметики представляє серію сонцезахисної косметики «Солярис». Ефективні та гіпоалергенні засоби містять поживні компоненти, вітаміни, антиоксиданти, пом'якшуючі інгредієнти, екстракти лікарських рослин і відмінно захищають шкіру.

Солярис Крем сонцезахисний для дітей водостійкий SPF 20

Засіб незамінне під час прийняття сонячних ванн, відпочинку на пляжі або тривалого перебування на сонці. Завдяки своїй водостійкості витримує кілька купань в прісній або солоній воді. У складі є цінні природні інгредієнти - масло зародків пшениці, обліпихи і ши, сік листя алое. Володіє делікатним впливом, тому безпечний для ніжної шкіри малюків.

Солярис гель автозагар

Косметичний продукт дозволяє отримати рівний бронзовий загар без довгого перебування на сонці. Гель стимулює вироблення меланіну в дермі, який відповідає за надання їй бронзового відтінку. Досить нанести невелику кількість засобу, щоб отримати чудовий ефект. Містить безпечні та гіпоалергенні компоненти, зволожує і живить шкіру.

Солярис крем для обличчя сонцезахисний SPF 30 Sunny Day

Обличчя - вразлива зона, завжди відкрита ультрафіолетовим променям, тому про її захист слід дбати особливо ретельно. Сонцезахисний засіб оберігає клітини дерми від пошкодження і чудово зволожує шкірні покриви, при цьому усуваючи жирний блиск.

Крем надійно захищає від опіків і ознак фотостаріння, викликаного інтенсивним сонячним опроміненням. Активні складові не допускають передчасного старіння шкіри і ефективно борються з пігментацією і утворенням зморшок. У складі присутній екстракт листя алое, крохмаль тапіоки, масло обліпихи.

Солярис Крем-екран сонцезахисний SPF 50 для особливо чутливих ділянок шкіри локальна захист

Сонцезахисний крем-екран має найвищий ступінь захисту від сонячного випромінювання. Він ніжно і делікатно захищає найбільш ніжні ділянки тіла - шкіру навколо очей, вушні раковини, губи, ділянки тіла з родимками та пігментними плямами. Продукт бореться з вільними радикалами, та не допускає утворення веснянок, опіків і нових пігментних плям.

Солярис Крем-вершки відновлюючі після засмаги

Крем-вершки ніжно піклуються про шкіру після прийняття інтенсивних сонячних ванн. Містить цінні компоненти - масла обліпихи, ши, зародків пшениці і D-пантенол. Засіб ефективно заспокоює і охолоджує розпалену шкіру, знімає ознаки запалення і подразнення. Зволожує шкіру, нейтралізує почервоніння і поповнює втрачену вологу, швидко регенерує пошкоджені ділянки.

Солярис олія-спрей для безпечної засмаги SPF-15

Олія сприяє утворенню рівної і гарної засмаги, підвищує природний захисний бар'єр шкіри, надійно оберігає від згубного впливу ультрафіолетових променів. Препарат легко і рівномірно розподіляється по всій поверхні шкіри, живлячи, зволожуючи дерму і перешкоджаючи втраті вологи. Чудово підходить для відпочинку на морському узбережжі, тому що не змивається в солоній воді. Економічне використання можливе завдяки зручному розпилювачу.

Засоби для безпечної засмаги від білоруського виробника Bielita з лінійки Солярис - це високоякісна продукція на основі безпечної сировини та натуральних компонентів. Завдяки великому асортименту кожен знайде свій продукт для безпечного і гарної засмаги, а наш інтернет-магазин білоруської косметики Vladicom подбає про те, щоб ваші покупки приносили тільки користь і позитивні емоції.