Зворотній дзвінок

Пн.-Пт. з 8:00 до 17:00
Сб.-Нд. - вихідні

Який білоруський крем для обличчя кращий

Різновиди білоруських кремів

Вартість кремів для обличчя перестала бути основним критерієм вибору – "дорогий" не завжди означає «хороший». Багато залежить від особливостей формул, механізмів дії, індивідуальної чутливості до компонентів, схильності до алергій, типу шкіри і її загального стану.

Чим раніше жінка знаходить засіб, який їй підходить, тим більше у неї шансів виглядати молодше свого віку. Або не старше ровесниць. Рівний колір обличчя, мінімум зморшок, відсутність ознак птозу і пігментації - все це залежить в тому числі від догляду за шкірою. Які засоби бувають і який з них кращий - кожна вибирає для себе.

Денний

Відмінність – використання вранці для захисту обличчя протягом дня. Завдання у засобу можуть бути різні, головне тут не дія, а час застосування. З його допомогою епідерміс витримує і гідно протистоїть зовнішнім чинникам:

  • погодним умовам – вітру, морозу, сонцю;
  • токсинам і вільним радикалам;
  • сонячному випромінюванню;
  • нестачі вологи.

З кожним із цих чинників працює формула денного крему, яка обов'язково включає рослинні екстракти, гіалуронову кислоту, антибактеріальні компоненти, легкі рослинні олії.

В лабораторіях Вітекс і Беліта постійно вивчаються особливості поведінки епідермісу в денний час і розробляються продукти для всіх його типів з ознаками вікових змін і без них.

М'які легкі текстури, швидке поглинання, можливість використовувати як основу під макіяж – основні плюси засобів. Саме цей вид в поєднанні з нічною версією найчастіше купують в Україні.

Крем-перфектор для обличчя денний “Оксамитова шкіра” - це ідеальний ранковий догляд для збереження рівного та здорового кольору протягом дня. Гіалуронова кислота зволожує найглибші шари епідермісу, дарує еластичність та гладкість, а екстракт флорентійського ірису виступає як протектор старіння. Комплекс IdealliftTM забезпечує додатковий ефект ліфтингу.