Зворотній дзвінок

Пн.-Пт. з 8:00 до 17:00
Сб.-Нд. - вихідні

Найкраща білоруська туш

Ні для кого не секрет, що жіночий погляд – це справжнісінька зброя. Лише поглядом можна закохати у себе, а можна вбити наповал. Саме для цього створювались білоруські туші. Спокусливий об'єм, хвилюючий вигин, нереальна довжина – це про білоруську косметику та жіноче щастя.

Різновиди білоруської туші, яка найкраща

На сьогоднішній день білоруська косметика міцно утримується на полицях косметичних магазинів. Кожна клієнка, навіть найвибагливіша, легко знайде свою ідеальну туш білоруського виробництва.

Усі туші різні. У продажу є продукти із силіконовою і не силіконовою пухнастою щіточкою. Асортимент кольорів здивовує: від хвилюючого вугільно-чорного до натурального темно-коричневого і графітового.

Але дещо їх об'єднує, а саме: якісний склад. Комбінація з трьох якісних восків і незвичного інгредієнта смоли сенегальській акації позитивно впливає на стан волосків, одночасно підтримуючи кокетливий вигин і чарівний об'єм вій протягом дня. Касторова та арганова олії насичують і зміцнюють вії, попереджають їх випадіння.

Найприємніше, що косметика коштує недорого, тому вона доступна для кожної жінки. Білоруські туші перевірені сотнями задоволених жінок, усі вони відзначають, що виробник виконує свої обіцянки, що вже є знаком якості.

Лінійка Bielita Amore

Лінійка білоруських тушей Amore представлена ​​двома цікавими позиціями. Обидві туші призначені для створення об'ємних вій на кожен день.

Туш для вій Bielita Amore 4D мега з ефектом накладних вій

Виготовлена за італійськими технологіями, ця туш припаде до смаку дівчатам, що полюбляють спокусливий, захоплюючий погляд і нарощені вії. «Кліпай віями і злітай» – саме так необхідно описати цю туш.