Зворотній дзвінок

Пн.-Пт. з 8:00 до 17:00
Сб.-Нд. - вихідні

Готуємо волосся до літнього сезону

  • 03 Травень 2020 18:52:45
  • Відгуки: 0
  • Перегляди: 1796
  • 0

Прихід літа - це не тільки можливість поніжитися під променями ласкавого сонечка і погуляти в квітчастих сукнях по місту. Це ще й великий стрес для шкіри та волосся. Зміна температурних показників негативно позначається на здоров'ї та зовнішньому вигляді локонів і, щоб мінімізувати вплив палючого сонця, надлишку пилу в атмосфері доведеться ретельно підготуватися. Як це зробити правильно і чого категорично не варто робити напередодні літа розглянемо в нашому матеріалі.

Зробіть стрижку

Не обов'язково кардинально змінювати довжину волосся, але дуже важливо оновити волосся і позбутися від тієї частини, яка не підлягає відновленню. Як правило, це кінчики, які страждають від сухості та січуться.

Радимо не робити цього самостійно, краще звернутися до професіонала, який визначить ступінь пошкодження, а ще підбере оптимальну довжину та стрижку, а ви в підсумку, отримаєте здорове та гарне волосся. А продовжити ефект свіжої стрижки надовго допоможуть сироватки для догляду за кінчиками волосся, які усувають їх сухість і перешкоджають розшаруванню.

Змініть основний догляд

Літо - саме та пора, коли варто переглянути свою полицю з доглядом для волосся. І краще змінити його в бік більш зволожуючих засобів. У складі шампунів і бальзамів можуть бути олії, а ще кератин - компонент, який живить і відновлює волосся по всій довжині. Радимо вам придивитися до лінійки Кератин + масло Арганы від білоруської компанії Вітекс. Гідролізований кератин в складі засобів проникає глибоко в структуру волосся, насичує його корисними компонентами та забезпечує блиск локонам.

Також не зайвим буде SPF фактор в догляді для волосся. Він захистить їх від шкідливого ультрафіолету та від пересушування.

Додайте в догляд спеціальні засоби

Використовувати сироватки, спеціальні маски та лікувальні засоби варто не тільки в процесі передлітньої підготовки, а й протягом усього року. Одним з мастхевів у підготовці волосся до літа стане пілінг. Засіб глибоко очищує шкіру голови від забруднень, а ще стимулює волосяні цибулини до активного росту. Шампунь-пілінг від Беліта на основі фруктових кислот ідеально підійде для миття жирного і нормального волосся, допоможе нормалізувати рівень себуму та стане хорошою профілактикою появи лупи.

Спростіть догляд і укладання

Постарайтеся наскільки це можливо відмовитися від сушки феном, випрямлення за допомогою прасочки та інших гаджетів для укладки. Якщо цього не уникнути, то радимо в обов'язковому порядку використовувати термозахист для волосся. Вартий уваги продукт є у білоруської торгової марки Вітекс - рідкий спрей KERATIN STYLING для укладання. Він захистить волосся від гарячих температур і зробить їх слухняними, а ще й продовжить ефект свіжої укладки до наступного миття.

Також постарайтеся по максимуму обійтися без агресивних засобів для укладки, які висушують волосся - лаки та пінки. Віддайте перевагу олії або воску для волосся. Вони надають волоссю потрібної фактури та додатково зволожують пасма.

Не фарбуйте та не освітлюйте волосся

Звичайно, така порада для багатьох може здатися дуже категоричною. Але ми запропонуємо альтернативу.

Відомо, що фарби на основі аміаку проникають в структуру волосся і змінюють його колір практично назавжди. Такий вплив не проходить безслідно для волосся, вони стають сухими, ламкими та швидко тьмяніють.

Якщо ви все ж хочете отримати новий відтінок і при цьому не нашкодити волоссю, радимо вам скористатися відтіночним бальзамом Color Lux від Беліта. Такий засіб додасть локонам бажаного кольору, а ще подбає про пасма завдяки спеціальним доглядаючим компонентам - оліям каріте та оливи.

Перегляньте своє харчування

Стан волосся багато в чому залежить від кількості вітамінів, мікро- та макроелементів, які наш організм отримує з їжі. І, щоб допомогти і волоссю, і організму в цілому відмовтеся від жирного, маринованого, мучного та солодкого. Додайте в раціон більше фруктів і овочів, корисних рослинних олій (оливкова, лляна, конопляна). Також не забувайте про білкові продукти - горіхи, сири та нежирні сорти м'яса.

Придбайте вітаміни

Прийом вітамінів повинен бути обгрунтованим, але часто після зими та весни вони необхідні організму. В аптеках можна купити спеціальні комплекси для волосся, шкіри та нігтів на основі біотину з додаванням Омега 3. Після прийому курсом таких вітамінів (як мінімум 21 день) ви помітите як покращилася якість волосся - густота і щільність.

Щоб зустріти літо у всій красі і всеозброєнні, почати підготовку варто за місяць-два до приходу спекотних днів. Використовуйте якісні косметичні засоби, дотримуйтесь нескладних правил по догляду за волоссям і насолоджуйтеся своїм відображенням у дзеркалі.

 
Leave a review  ↓
 
Nobody has left any reviews.