Зворотній дзвінок

Пн.-Пт. з 8:00 до 17:00
Сб.-Нд. - вихідні

Що таке ВВ-крем і як ним користуватися

  • 26 Липень 2021 10:40:41
  • Відгуки: 0
  • Перегляди: 9035
  • 0

На жаль, щасливиці, яких природа обдарувала ідеальною шкірою, зустрічаються не так вже й часто. Для тих же, хто бажає за допомогою макіяжу замаскувати різні дефекти шкіри, beauty-індустрія пропонує особливий продукт – ВВ-крем. Засіб обіцяє зробити ідеальною навіть дуже тьмяну, проблемну або мляву шкіру. Що являють собою сучасні ВВ-креми, як їх правильно підібрати і як застосовувати, поговоримо в цій статті.


Що таке ВВ-крем

Англійською мовою Beauty Balm (ВВ-крем) означає «бальзам краси». Також існує версія, згідно з якою назва «ВВ-крем» розшифровується як Blemish Balm – «бальзам від недосконалостей». Це сучасний косметичний засіб, що став трендом, покликаний замаскувати будь-які недоліки шкірних покривів. Легкий продукт зі зволожуючими властивостями поєднує кращі якості тонального засобу та доглядового продукту. Формула косметичного засобу була створена німецькими дерматологами, щоб маскувати шрами після хірургічних втручань.

Сучасні ВВ-креми – це мультифункціональний продукт. Володіючи властивостями тональної основи, beauty-засіб маскує недосконалості, вирівнює тон, роблячи шкіру візуально гладенькою і свіжою. Як зволожуючий засіб ВВ-крем піклується про здоров'я шкіри, усуває дрібні зморшки і підвищує тургор шкіри. При цьому його функції не обмежуються живленням і зволоженням: продукт бореться з вугровими висипаннями і заспокоює подразнення. При нанесенні ВВ-крем немов підсвічує обличчя зсередини, надаючи йому природного сяйва свіжої, доглянутою і здорової шкіри.

Основні особливості та переваги крему

ВВ-крем виступає повноправною заміною коригувальних засобів, в тому числі консилера, однак при цьому має більш легку текстуру. Він вирівнює не тільки тон шкіри, але й її рельєф, дозволяючи обійтися без основи під макіяж. Також засіб повноцінно замінює сонцезахисний крем, володіючи здатністю блокувати UVB- і UVA-промені.

Основні переваги ВВ-крему:

  • не створює «маскового» ефекту, виглядає максимально природно;
  • зволожує епідерміс і підтримує його зволоженість протягом усього дня;
  • тримає під контролем жирний блиск;
  • завдяки наявності мікроскопічних пігментів коригує тон шкіри, нейтралізуючи жовтизну, почервоніння або синці;
  • надає шкірі обличчя здорове сяйво за допомогою світловідбивних найдрібніших частинок;
  • адаптується до природного відтінку шкіри;
  • має регенеруючі властивості, загоюючи дрібні ранки або тріщинки;
  • має протизапальну дію, якщо шкіра схильна до висипань;
  • доглядає за шкірою завдяки натуральним корисним компонентам, підтримуючи її красу і продовжуючи молодість.

Beauty-продукт відрізняється підвищеною стійкістю, виконуючи заявлені функції не менше 12 годин з моменту нанесення.


Чим ВВ-крем відрізняється від інших тонуючих засобів

ВВ-крем і традиційні тональні засоби виконують різні цілі. Тональні креми і консилери володіють щільною текстурою, що створює більш «важке» покриття. Вони оптимально підійдуть для вечірнього макіяжу, а також для створення гриму, призначеного для фото- або відеозйомки. Не варто забувати, що навіть найякісніший тональний крем створює ефект маски, під яким шкіра не дихає.

На відміну від звичайних тональних засобів, ВВ-продукт поєднує ідеальне покриття з турботою про шкіру та захистом від ультрафіолетових променів. Це кращий варіант для денного, максимально природного макіяжу. Також засіб володіє однією серйозною перевагою – здатністю адаптуватися до кольору шкіри. Навіть якщо тон продукту трохи відрізняється від природного відтінку шкіри, при нанесенні він підлаштується під нього.

Кому підійде ВВ-крем

Кому ж варто звернути пильну увагу на лінійку ВВ-кремів?

Цей продукт – ідеальний вибір для:

  • білошкірих дівчат, яким складно підібрати відтінок тонального засобу, який повністю збігається з тоном їх шкіри;
  • панянок, яким потрібен хороший маскуючий продукт – легкий, максимально природно виглядає і не створює ефект маски;
  • власниць проблемної шкіри, яким необхідно замаскувати суттєві недоліки шкірного покриву – вугрові висипання, розширені капіляри, почервоніння, пігментацію;
  • дівчат з дуже ніжною і вразливою до сонячних променів шкірою, оскільки ВВ-креми мають високий ступінь захисту від ультрафіолету.

В першу чергу, засіб призначений для маскування шкірних дефектів, тому його не варто застосовувати власницям ідеальної шкіри, особливо якщо вони вважають за краще мінімалізм в макіяжі.

Тестувати ВВ-крем слід при денному освітленні, попередньо нанісши засіб на шкіру обличчя і шиї. Правильно підібраний тон засобу не буде не відрізнятися від природного кольору вашої шкіри.

Види ВВ-кремів за типом шкіри

Зволожуючий ВВ-крем – найпоширеніший різновид beauty-продукту. Достатня зволоженість шкіри є основою її краси, молодості та свіжого вигляду. Завдання глибокого зволоження шкірних покривів досягається завдяки найпопулярнішим компонентам ВВ-кремів – гіалуронової кислоти, колагену, природному зволожуючого фактору (NMF). Цей різновид beauty-засобів має густу текстуру, що допомагає утримувати вологу.

Матуючий ВВ-крем – оптимальний варіант для шкіри комбінованого і жирного типу. Засіб контролює роботу сальних залоз, нейтралізує недоліки шкіри і не допускає появу блиску. ВВ-крем для жирної шкіри володіє рідкою або гелеподібною формулою, містить велику кількість стійких пігментів і мінімум масляних часток.

Антивіковий ВВ-крем призначений для зрілої або в'янучої шкіри. Завдяки своєму складу засіб підвищує пружність шкіри, бореться з ознаки фотостаріння і окисного стресу, розгладжує дрібні мімічні зморшки. Склад anti-age продукту збагачується екстрактами морських водоростей, протеїнами, колагеновими волокнами, які покращують еластичність шкіри і роблять зморшки менш помітними.


Як правильно користуватися ВВ-кремом

Простота в нанесенні – ще одна перевага ВВ-крему. Продукт можна наносити на обличчя пензлем або спонжем або ж руками – це питання індивідуальних уподобань. Багато візажистів вважають за краще працювати з ВВ-кремом пальцями, проте якщо шкіра жирна, то краще скористатися спонжем. Так вийде створити більш гладке покриття.

Основні прийоми нанесення ВВ-крему:

  1. Видавіть на долоню трохи продукту, щоб він нагрівся до температури тіла. Це максимально полегшить процес нанесення.
  2. Невелику кількість крему помістіть на щоки, ніс, лоб і підборіддя. На область чола і щік засобу знадобиться трохи більше.
  3. Акуратно нанесіть крем по масажних лініях, не натягуючи шкіру. Руки при цьому повинні рухатися з максимальною легкістю.
  4. Обережно постукуючи, обробіть область під очима.
  5. Розтушовуйте крем, поки він не створить однорідне покриття без різких переходів.
  6. Після нанесення дайте ВВ-крему вбратися. Для цього буде потрібно кілька хвилин. Якщо які-небудь недоліки залишилися незамаскованими, нанесіть ще трохи засобу.
  7. Власницям дуже жирної шкіри рекомендується додатково нанести пудру, після того як ВВ-крем остаточно вбереться.

Висновки

ВВ-крем – це універсальний продукт, що поєднує функції тонального засобу і зволожуючої основи. Крем делікатно піклується про комфорт шкіри, моментально вирівнюючи рельєф і роблячи ідеальним колір обличчя. Засіб володіє чудовими маскуючими властивостями, дозволяючи забути про прищі, розширені судини, почервоніння або пігментацію. При цьому ВВ-крем має високу стійкість і доглядає за шкірою нарівні з класичними зволожуючими засобами. Важливою особливістю ВВ-кремів є їх здатність адаптуватися до природного кольору обличчя, що дозволяє кожній дівчині підібрати той засіб, який підійде саме їй.

 
Leave a review  ↓
 
Nobody has left any reviews.