Зворотній дзвінок

Пн.-Пт. з 8:00 до 17:00
Сб.-Нд. - вихідні

Особливості догляду за освітленим волоссям

  • 01 Березень 2021 11:49:04
  • Відгуки: 0
  • Перегляди: 6324
  • 0

Освітлене волосся потребує додаткового захисту, тому правильний догляд – запорука його краси. Основні проблеми, з якими можуть зіткнутися володарки блондованих локонів, – неестетичний жовтий колір, підвищена ламкість і пересушеність волосся. Запобігти цим неприємностям допоможе дотримання б'юті-правил, до яких відноситься миття волосся спеціальним шампунем, постійне зволоження та живлення локонів, використання термозахисту при укладанні, а також надійний захист від ультрафіолетового випромінювання.


Правильно підібраний шампунь

Перша проблема, з якою ризикують зіткнутися практично всі блондинки, – це жовтий відтінок волосся. Щоб нейтралізувати його, фахівці рекомендують використовувати спеціальні шампуні з ефектом анти-жовтизни. Тому одне з найголовніших правил – після блондування мити і обполіскувати локони спеціальними засобами, призначеними для освітленого волосся.

Зберегти відтінок «холодний блонд» допоможуть шампуні з фіолетовим пігментом. Застосовувати їх занадто часто не слід, оскільки пасма ризикують придбати фіолетовий відтінок. Оптимально використовувати їх 2-3 рази в тиждень, комбінуючи зі звичайними шампунями або бальзамами. Ці засоби мають м'яку миючу основу і призначені для догляду за ослабленим після фарбування волоссям.

Шампунь «Сяючий блонд» із серії «Брюнетки і Блондинки», призначений для освітленого волосся, ефективно захищає від проявів жовтого відтінку. Делікатно очищаючи, шампунь піклується про збереження кольору і підкреслює красу блондованого волосся. Регулярне використання засобу робить волосся м'яким, слухняним, надаючи йому доглянутий вигляд.

Постійне зволоження і живлення волосся

Штучний блонд вимагає більш уважного і делікатного ставлення, ніж натуральне волосся. Блондинкам рекомендується наносити зволожуючі та поживні маски приблизно два рази на тиждень. Для освітленого волосся ефективні засоби з вмістом кератину, гіалуронової кислоти, рослинних олій (кокосової, арганової, мигдалевої). Наносьте кілька крапель олії по всій довжині волосся, уникаючи попадання на корені. Це допоможе запобігти жирності та швидкому забрудненню локонів.

Еластичність і гладкість пасм забезпечує бальзам-нейтралізатор жовтизни для холодних відтінків блонд Hot Colors від BIELITA. Завдяки активним компонентам (пантенолу, гідролізованому кератину) він дарує локонам глибоке зволоження, роблячи їх гладенькими та шовковистим. Підкреслюючи яскравість блонду, продукт перешкоджає появі жовтого пігменту та підсилює розкішний перловий блиск. Бальзам відрізняється накопичувальним ефектом, тому інтенсивність його дії залежить від частоти використання і тривалості витримки на волоссі.


Використання термозахисту

Якщо ви укладаєте волосся прасочкою або користуєтеся феном, вашим локонам необхідний додатковий захист від високих температур. Освітлені пасма стають дуже вразливими і крихкими, тому під впливом нагрівання їх ламкість може посилитися. В цьому випадку волосся тьмяніє, стають виснаженим і зневодненим.

Пофарбованим пасмам підійдуть олії, креми та спреї з функцією зволоження та захисту від гарячих інструментів для укладання. В ідеалі варто звернути увагу на продукти, призначені спеціально для освітлених локонів. Надійний захист забезпечує спрей для світлого волосся «Сяючий блонд» серії «Брюнетки і Блондинки» BIELITA. Засіб захищає волосся від щоденних стресів і екстремального температурного впливу, а також:

  • ефективно зволожує, наповнюючи волосся вологою зсередини;
  • захищає від впливу негативних факторів навколишнього середовища;
  • надає діамантове сяйво, не обтяжуючи локони;
  • не допускає сплутування волосся;
  • забезпечує якісний догляд, запобігаючи втраті кольору.

Захист волосся від сонця

Освітлені локони беззахисні перед дією агресивних сонячних променів. Волосся блондинок швидко вигорає, стає дуже сухим, ламким і посіченими. Щоб уникнути цього, з весни по осінь, коли сонце дуже активне, візьміть за правило використовувати засоби для волосся з SPF-фактором.

Влітку, коли сонце особливо активне, подбайте про головний убір. Вирушаючи на відпочинок, пам'ятайте, що на освітлене волосся негативно впливає не тільки ультрафіолет, але також морська і хлорована вода, яка може надати волоссю небажаний відтінок.

У період високої сонячної активності пасмам потрібне додаткове зволоження. Хороший варіант для блондинки – зволожуючий спрей з додатковою функцією живлення волосся. Двофазний Соляріс спрей 2 в 1 «Захист + Зволоження» від BIELITA забезпечує необхідний захист локонів від агресивних сонячних променів, хлорованої і морської води. Спрей утворює на поверхні волосся невагому плівку, яка непроникна для зовнішніх факторів і підтримує достатню зволоженість фарбованих локонів.


Висновки

Доглянуте сяюче волосся виглядає надзвичайно привабливо. Однак, щоб зберегти красу волосся після блондування, необхідний грамотний домашній догляд. До головних його складових належать шампуні для нейтралізації жовтизни, надійні засоби для термоукладки, зволожуючі бальзами та сонцезахисна косметика.

Кожна володарка мелірованого або освітленого волосся повинна знати, що її локони потребують делікатного поводження. Після фарбування пасма ризикують стати надмірно ламкими, сухими і млявими, придбати неестетичний відтінок. Щоб цього не сталося, шукайте спеціальні засоби з позначкою «для освітленого або мелірованого волосся». Якісна професійна косметика та регулярний домашній догляд допоможуть вам зберегти і примножити красу своїх локонів.

 
Leave a review  ↓
 
Nobody has left any reviews.