Зворотній дзвінок

Пн.-Пт. з 8:00 до 17:00
Сб.-Нд. - вихідні

Що таке СС-крем

  • 24 Лютий 2021 13:22:07
  • Відгуки: 0
  • Перегляди: 5727
  • 0

Рівний тон – основа успішного макіяжу. Однак далеко не всі дівчата можуть похвалитися ідеальною шкірою від природи. Щоб допомогти кожній представниці прекрасної статі досягти досконалості, beauty-індустрія пропонує величезну кількість тонуючих продуктів, одним з яких є СС-креми.

У чому його відмінність від інших тонуючих засобів

Перші креми цієї серії з'явилися на початку 2010-х в Азії – на хвилі популярності, якою користувалися ВВ-креми. Абревіатура «СС» в їх назві розшифровується як Color Collection – «контроль кольору». Головна привабливість цього beauty-засобу в тому, що він здійснює не лише декоративний, але і доглядаючий ефект. По текстурі СС-крем нагадує легкий флюїд. Він не створює ефекту маски, і цим також вигідно відрізняється від інших тональних засобів.


За своїми функціями СС-креми подібні зі своїми попередниками, ВВ-кремами. Обидва продукти створені за єдиним принципом «all inclusive», і часом між ними складно знайти відмінності. Різниця обумовлена ​​швидше брендами, які їх випускають.

Як відомо, ВВ креми виконують роль 6-в-1, частково замінюючи праймер, корректор, консилер, тональний крем, а також зволожуючий і сонцезахисний засоби. СС креми також наділені цими властивостями, проте мають бонус у вигляді кольорового коректора, покращуючи колір обличчя.

Інші відмінності не завжди актуальні, проте все ж назвемо найпоширеніші:

  • СС-крем має більше доглядаючих складових;
  • ВВ-креми володіють легким освітлюючим ефектом, в той час як СС-крем нейтралізує нездоровий колір шкіри;
  • будучи більш легкими і невагомими, СС-креми легше наносяться і розтушовують;
  • власницям жирної шкіри краще підходять СС-креми, що мають невеликий пудровий фініш;
  • в складі СС-крему є мікрочастинки кольорових пігментів, тому він краще адаптується до кольору шкіри;
  • СС-креми характеризуються більш високим фактором захисту.

Які проблеми вирішує СС-крем

Об'єднуючи функції декоративного косметичного засобу та крему для догляду за шкірою, СС-крем є багатофункціональним продуктом.

Його основні переваги:

  • вирівнює і освіжає колір обличчя;
  • візуально нейтралізує дефекти шкіри (запалення, висипання, купероз, почервоніння, синці та інші);
  • піклується про зволоження шкіри;
  • захищає від ультрафіолету і шкідливого впливу навколишнього середовища.

Інші функції засобу залежать від його складу. Наприклад, креми для чутливої ​​шкіри мають заспокійливий ефект, при регулярному застосуванні зменшуючи інтенсивність подразнень. Вони також допомагають боротися з підвищеною пігментацією і здійснюють легкий відбілюючий ефект.


Різновиди СС кремів

СС-креми не мають чіткого поділу на окремі різновиди. Вони поєднують в собі безліч функцій, маючи базовий набір однакових властивостей. Щоб вибрати відповідний СС-крем, варто орієнтуватися на індивідуальні потреби шкіри.

Засоби містять багато доглядаючих компонентів:

  • натуральні екстракти, що забезпечують зволоження та живлення;
  • кислоти, що освітлюють і вирівнюють шкіру;
  • SPF-фактор, що захищає від ультрафіолетових променів;
  • anti-age компоненти (наприклад, волокна колагену);
  • вітаміни та антиоксиданти.

Вибираючи СС-крем для зрілої шкіри, необхідно шукати beauty-продукт з високим вмістом колагенових волокон. Для тонкої білої шкіри, схильної до сонячних опіків, підійде крем з SPF-фактором не менше 30 одиниць. Дівчатам, які бажають позбутися пігментних плям, варто вибрати продукт з коєвою кислотою в складі. Компонент освітлює шкірні покриви і ефективний в боротьбі з веснянками.

Що стосується форми, сьогодні СС-креми можна знайти в різних варіаціях. На полицях магазинів представлені не тільки класичні флакони з дозатором, а й кушони, які недавно з'явилися. До речі, останній варіант забезпечує більш рівномірне покриття шкіри.


Особливості СС-кремів для жирної, сухої або проблемної шкіри

СС-креми – справжня знахідка для власниць жирної шкіри. На відміну від своїх попередників – ВВ-кремів, засоби забезпечують стійкий матовий фініш. Завдяки дуже легкій формулі продукт чудово підходить для дуже жирної і схильної до висипань шкіри. Спеціальні абсорбуючі частинки в його складі створюють виняткову стійкість. Цей ефект спостерігають навіть ті дівчата, у яких після нанесення інших засобів жирний блиск проступає через пару годин.

Однак це не означає, що СС-креми адресовані виключно власницям жирної шкіри. Просто необхідно вибрати засіб, що підходить конкретному типу шкіри. Наприклад, комбінованій шкірі добре підійде крем, збагачений олією чайного дерева і екстрактом алое.

Дівчатам із сухою шкірою також не варто відмовлятися від СС-кремів. Підходящий їм продукт має в складі інтенсивні зволожуючі компоненти (молочну кислоту, ягідні екстракти). Власницям дуже сухої шкіри косметологи рекомендують скомбінувати СС-крем зі звичайним зволожуючим засобом. Завдяки своїй невагомій текстурі він дуже легко змішується.

Власниці проблемної шкіри теж успішно використовують СС-креми. Єдиний мінус – засоби можуть не впоратися з дуже серйозними запаленнями. В такому випадку СС крем краще нанести як основу, а поверх нього використовувати більш щільний тональний крем.

Висновки

СС-крем – універсальний beauty-продукт, що володіє функціями праймера, сонцезахисного та тонального кремів. Його головна особливість – багатозадачність. Засіб забезпечує зволоження, невагоме покриття і базову корекцію відтінку шкіри.

СС-креми використовуються для шкіри будь-якого типу, включаючи суху, жирну і проблемну. Вони характеризуються однаковими базовими властивостями, тому потрібно вибирати крем, виходячи з потреб власної шкіри.

Продукт добре справляється з корекцією обличчя, надійно приховуючи жовтизну або ознаки почервоніння. Однак важливо розуміти, що СС-крем не коригує серйозні дефекти. У цьому випадку він не замінить коректор, а лише допоможе йому краще впоратися зі своїми функціями.

 
Leave a review  ↓
 
Nobody has left any reviews.